Bas:
Franklin is relaxt en gezellig én zeer kundig op de basgitaar. De lessen zijn goed gestructureerd en bij thuiskomst staan de e-mails met de behandelde theorie en de muziek al klaar in mijn mailbox. Dus je kunt meteen aan de slag. Geweldig!

Voor zowel de beginner (zoals ik) als de gevorderde basgitarist die wat bij wil spijkeren zeker een aanrader!


Theo:
Ik heb al een paar jaar les van Franklin. Buiten het feit dat Franklin een super aardige gast is, is hij "op en top" praktijkervaring, omdat hij zelf professioneel speelt met topmuzikanten uit de Flamenco muziek. Franklin brengt je theorie bij met altijd een link naar de praktijk. Daarnaast kun je zelf ook altijd met nummers aankomen die je live moet spelen en dan geeft hij tips. De lestijden zijn altijd in overleg en je geeft zelf aan hoe vaak. Ik sluit me dus aan bij de andere leerlingen: een echte aanrader!


Jeff:
Ik ben als echte beginner bij Franklin begonnen met zijn basgitaar lessen. Met een zeer aangename, laagdrempelige en leerzame proefles was ik meteen over de streep getrokken.

Franklin bouwt zijn lessen overzichtelijk op en weet precies aan te sluiten op zowel het niveau als het interessegebied van zijn leerling, waardoor de lessen zowel uitdagend alsook ontzettend leuk zijn. Je speelt namelijk de muziek die je zelf leuk vindt!

Franklin is een ontzettend aardige kerel en een echte beroeps- en rasmuzikant.

Ik heb daarnaast ook deelgenomen in de Bandworkshop die hij een paar keer per jaar organiseert met collegamuzikant Arthur Bont. Ook zeer leerzaam en leuk, dus een aanrader (www.bandworkshop.nl).Marieke:
Franklin is een basleraar die op een heel gedegen manier het bassen bijbrengt en dit naadloos aansluit op de progressie van de leerling en altijd blijft zorgen voor een uitdaging. Dit gebeurt op een ontspannen wijze waarbij Franklin ook zijn passie voor muziek en bassen in het bijzonder goed weet over te brengen.


Rene:
Altijd gezellig, goede analyse van nummers, altijd met m'n eigen muziek aan de slag. Aanrader!


Marco:
Franklin is een aardige man ... en zeker een zeer kundige bassist! In de aantal lessen dat ik van hem heb gehad heeft hij mij een hoop kunnen bijbrengen. Franklin is dé bassist voor alle niveau's!!


Cor:
Franklin geeft mij nu 2 jaar les en ik ga goed vooruit. De lessen zijn voor mij iedere keer een feestje waar ik naar uit kijk.

Franklin bouwt zijn lessen erg goed op, zodat je steeds vanuit je bestaande kennis weer iets nieuws leert, met een duidelijke leerlijn.

Alles draait ok de noodzakelijke kennis die je moet hebben en technieken die je moet beheersen om een leuke baspartij te kunnen ontwikkelen en spelen met andere muzikanten.

Met andere woorden, een echte aanrader.